Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Prelucrare prin frezare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DDM Fast Milling este o companie nou infiintata care are ca principal obiectiv livrarea de servicii  profesioniste de lucrari mecanice prin aschiere, de inalta precizie si performanta.

Din pasiunea pentru aceasta industrie de precizie si profitand de peste 5 ani experienta in programarea si operarea masinilor cu comanda numerica, s-a infiintat DDM FAST MILLING.

Urmarim satisfacerea  in totalitate a cerintelor prin servicii de calitate, acest lucru fiind posibil datorita calificarii, ambitiei si orientarii noastre catre nevoile si necesitatile clientilor.

Date tehnice:

Se utilizeaza echipament de ultima generatie, SINO MACHINERY V8  cu o capacitate de prelucrare a pieselor cu dimensiuni de 850 mm pe axa X, 500 mm  pe axa Y si 600 mm pe axa Z si o greutate maxima de 500 kg.

Axul principal al utliajului are o turatie maxima de 8.000 RPM.
Precizia de pozitionare pe axale X / Y / Z este 0.008, iar precizia la repetabilitate pe axele X/Y/Z este   0.005.

Programarea utilajului se realizeaza utilizand software profesionist CAD/CAM, permitandu-ne sa executam piese de diferite complexitati incadrate in tolerante de ordinul micronilor.

Am realizat cu succes piese mecanice apartinand unor proiecte pentru clienti din industria auto, sisteme de automatizari sau linii de productie industriale, acumuland experienta in prelucrarea unei game vaste de repere si materiale.

De ce sa ne alegi?

TIMP - Stim ca unele dintre piesele pe care le prelucram au un termen limita de livrare. Detinem abilitatile si echipamentele tehnice necesare pentru a ne asigura ca livram la timp, fara a compromite calitatea lucrarii.
Amplasarea punctului de lucru ne permine achizitionarea materiilor prime de pe plan local, ceea ce ne ofera avantajul scuratarii timpului de asteptare din momentul primirii comenzii si lansarea acesteia in procesul de productie.

CAPACITATE - In momentul de fata putem oferi intreaga capacitate de productie a unui utilaj de frezare SINO V8 cu doua schimburi de lucru. Aceasta inseamna termene de livrare rapide si prioritate la comenzile de frezare. In functie de volumul comenzilor putem lucra supliementar astfel incat sa respectam termenele de livrare impuse de client.

EXPERIENTA - Chiar daca suntem o companie noua, avem peste 5 ani de experienta in servicii de prelucrare CNC. Experienta de programator si operator ne garanteaza rezultate de calitate pentru toti clientii nostri.
Din Gura in Gura